Politica de confidentialitate

Ce reprezintă Politică de confidențialitate

Subscrisa, ISCUSILA SRL - inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. C.I.F. , cu sediul social în Bucuresti, B-dul scara 2, etaj 5 apartament 163, Sectorul 1, Telefon cu suprataxa, E-mail: office@iscusila.ro, deține platforma iscusila.ro. Având în vedere faptul că dvs.,în calitate de utilizator (pentru mai multe informații referitoare la această calitate vă rugăm să consultați secțiunea 'Termeni și condiții'), interacționați cu noi prin intermediul acesteiplatforme, am pregătit prezenta notă de informare cu scopul de a vă explica ce fel de date cucaracter personal prelucrăm, de ce le prelucrăm, ce facem cu ele și cât timp le stocăm. Prezenta notă de informare reprezintă Politica noastră de confidențialitate și este în acord cu Regulamentul european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor(„GDPR”)-intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și cu Legea nr. 190/2018 privind măsuri depunere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României. Politica noastră de confidențialitate este supusă unor revizuri periodice asupra cărora veți fi informați prin publicarea pe site-ul iscusila.ro a ultimei versiuni. Conform GDPR, prin accesarea site-ului nostru iscusila.ro, dvs. aveți calitatea de „persoană vizată”, fapt care impune în sarcina noastră un set de obligații și vă conferă dvs. un set de drepturi, toate aceste aspecte fiind descrise în rândurile de mai jos, astfel că vă rugăm să citiți cu atenție prezentul document. Suntem pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale vă aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție.Vă atragem atenția asupra faptului că raporturile juridice dintre noi (ISCUSILA SRL) și dvs. (utilizator) sunt guvernate de regulile prevăzute în 'Termenii și condițiile' afișate pe site și la care ați agreat prin accesarea acestuia și respectiv prin continuarea utilizării sale.

Colectarea informațiilor dvs. Personale

Putem colecta următoarele informații furnizate prin interactiune directa:

  • nume, prenume, denumirea companiei, denumirea persoanei fizice autorizate și activitatea prestata
  • informații de contact, numar de telefon, adresa de e-mail
  • informații demografice cum ar fi locul in care va desfasurati activitatea prestata / locul in care solicitati prestarea unei activitati
  • nume prenume adresa de email sau orice alte date oferite de catre Google sau Facebook in momentul in care alegeti sa va logati folosind contul de Facebook sau Google.
  • date cu privire la experienta dumneavoastra
  • informatii cu privire la imaginea persoanelor fizice ( poze)
  • informații legate de browser,sistem de operare, locație, cookies, preferințe de marketing, date de pe rețelele de socializare
  • informații dispozitiv colectăm informații specifice dispozitivului, cum ar fi versiunea sistemului de operare, identificatorii unici. De exemplu, numele rețelei mobile pe care o utilizați. Asociem identificatorii dispozitivului cu contul dvs.
  • date despre client și autentificare - detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare. De asemenea, vă vom păstra informațiile de autentificare (date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.
  • date de tip clickstream - colectăm informații despre activitatea dvs. pe pagina noastră, care includ paginile de internet din care ați accesat pagina noastră, noastră, data și ora fiecărei vizite, bannerele publicitare sau conținutul pe care ați făcut clic, interacțiunea dvs. cu aceste tipuri de publicitate, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul Platformei noastre. noastre.
  • cookies utilizăm module de tip cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor, pentru a stoca preferințele de selecție a limbilor și a vă oferi reclame relevante. "Cookies" sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dvs.. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dvs., istoricul navigării, preferințele dvs. și numele dvs. de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de internet setează sau accesează cookies. Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeaze corect. Pentru mai multe informații despre modulele cookies pe care le folosim, vă rugăm să consultați Politica Cookies
  • date de la terți sau surse disponibile public. Primim datele dvs. personale de la diverși terți și din surse publice, după cum urmează:
  • Anumite informații de natura tehnică și de utilizare de la furnizori de analize, cum ar fi Google.

    Informații de contact referitoare la operațiunile de afaceri din rețelele de publicitate, cum ar fi furnizorii de date în legătură cu operațiunile și partenerii de servicii. (Exemplu: date despre activitatea de afaceri)

    Datele privind utilizarea serviciilor din Platformă, aferente Serviciilor sau tranzacțiilor. (Exemplu: date direct legate de anunțurile publicate pe platformă pentru a preveni frauda și raportarea unor astfel de cazuri entităților respective).

    In funcție deactivitatea dvs. pe site-ul iscusila.ro, respectiv vom colecta doar informații privind locația, tipul de browser utilizat, IP-ul și istoricul de navigare atunci când vizitați pagina noastră web, fără a vă crea un cont pe platforma noastră, fara a va loga și strict în scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. Atunci când dvs. decideți să vă creați un cont pe site-ul nostru, ne veți furniza mai multe informații personale dintre cele enumerate în rândurile de mai sus, voința dvs. fiind temeiul colectării acestora.

    Date de la minori

    Serviciile noastre nu sunt destinate minorilor sub 18 ani și nu colectăm intenționat date de la persoane sub 18anani. Dacă constatăm că o persoană sub 18 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, le vom șterge imediat.

    Procesarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

    Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

    • În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs.;
    • În cazul în care ne oferiți consimțământul dvs. explicit (de exemplu, în cazul înregistrărilor audio și video);
    • Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o platformă sigură;
    • Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală (de exemplu, transmiterea datelor către autoritățilepublice competente cum ar fi Poliție/Parchet/instanțe de judecată etc.);
    • Atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelelor), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;
    • pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră;
    • pentru a îmbunătăți platforma, inclusiv funcționalitatea acesteia;
    • pentru administrarea paginii de internet iscusila.ro;
    • pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, statistică și de cercetare;
    • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încâtsă oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră;
    • pentru efectuarea de profiluri pentru analizarea preferințelor personale, intereselor, comportamentului unei persoane fizice și luarea deciziilor automate pentru prevenirea riscurilor de fraudă;
    • pentru a va contacta (de exemplu a va raspunde unei solicitari, pentru a va tine la curent cu modificarile sau actualizarile politicilor si practilor noastre, pentru a va raspundeatunci cand ne contactati);
    • ca parte a eforturilor noastre de a păstra Website-ul nostru în siguranță, corect si actualizat.
    • pentru acordarea accesului și furnizarea Serviciilor prin Platforma noastră, atunci cand vă conectați utilizând numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail, vă vom folosi adresa de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator și pentru a vă da acces la Platformă sau atunci cand vă conectați utilizând contul dvs. Facebook sau Google folosim prenumele dvs. si numele de familie din profilul dvs. de pe Facebook și adresele de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator și a vă oferi acces pe Platformă. Aceste utilizate de noi pentru livrarea Serviciilor noastre în conformitate cu 'Termenii nostri de Utilizare'
    • utilizăm adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon mobil (prin SMS) pentru a vă da sugestii și recomandări despre Serviciile noastre care ar putea fi de interes pentru dvs.
    • prelucrăm informațiile de mai sus pentru o performanță adecvată a contractului nostru cu dvs. și pe baza interesului nostru legitim de a desfășura activități de marketing pentru a vă oferi Servicii care v-ar putea interesa.
    • pentru îmbunătățirea experienței dvs. pe platformă utilizăm datele de tip clickstream pentru: a vă oferi un conținut personalizat, cum ar fi să vă oferim rezultate de căutare mai relevante atunci când utilizați Serviciile noastre. A determina cât timp petreceți și în ce mod navigați pe Platformă pentru a vă înțelege interesele și a îmbunătăți Serviciile noastre pe baza acestor date. De exemplu, vă putem oferi sugestii privind conținutul pe care îl puteți vizita pe baza conținutului pe care ați făcut clic. A monitoriza și raporta eficiența furnizării de campanii partenerilor noștri de afaceri și analiza internă a afacerilor. A împiedica afișarea de prea multe ori a acelorași reclame la același utilizator.
    • tilizăm datele dvs. de locație pentru următoarele scopuri: pentru a compila informații anonime și agregate despre caracteristicile și comportamentul utilizatorilor iscusila.ro, inclusiv în scopul analizei de afaceri, segmentării și dezvoltării profilurilor anonime.
    • pentru a îmbunătăți performanța Serviciilor noastre și pentru a personaliza conținutul pe care îl direcționăm către dvs. De exemplu - cu ajutorul datelor de localizare afișăm anunțurile care se află în vecinătatea dvs. pentru a vă îmbunătăți experiența de cumpărare.
    • pentru a măsura și a monitoriza interacțiunea dvs. cu bannerele publicitare terțe plasate pe platforma noastră, in emailurile trimise de catre platforma noastra.
    • cu ajutorul datelor dvs. de înregistrare, care includ emailul și un număr de identificare, determinăm diferitele dispozitive (precum calculatoare personale, telefoane mobile, tablete) prin intermediul cărora accesați Platforma. Acest lucru ne permite să asociem activitatea dvs. pe platformă pe diferite dispozitive și ne ajută să vă oferim o experiență adecvată indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

    Noi prelucrăm informațiile de mai sus pe baza interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe Platforma noastră și a îndeplini în mod adecvat contractul cu dumneavoastră.

    Pentru a vă furniza o Platformă sigură

    • Utilizăm datele din jurnale și identificatorii unici de dispozitiv pentru a administra și proteja Platforma (inclusiv depanare, analiză de date, testare, prevenire fraudă, întreținere sistem, suport, raportare și găzduire de date).
    • Analizăm comunicările făcute prin intermediul funcției noastre de trimitere mesaje prin email pentru a preveni frauda și pentru a promova siguranța prin blocarea mesajelor spam sau a mesajelor abuzive care pot fi trimise de orice alt utilizator către dvs.
    • Noi prelucrăm informațiile de mai sus pentru o performanță adecvată a contractului nostru cu dvs., pentru a ne îmbunătăți serviciile și pe baza interesului nostru legitim de a preveni frauda.

    Pentru a vă oferi un serviciu performant de suport inregistrăm conversațiile dvs. cu membrii echipei de relații cu clienții sau cu membrii echipei de vânzări, doar sub rezerva acordului dvs. explicit;

    Prelucrăm datele personale mai sus menționate pentru a analiza ulterior interacțiunea dvs. cu echipa noastră de relații cu clienții sau cu membrii echipei de vânzări (după caz) și pentru a îmbunătăți modul în care membrii echipei noastre deservesc clienții iscusila.ro.

    Vă puteți retrage consimțământul în orice moment și gratuit, prin transmiterea unei solicitări către noi utilizand datele din sectiunea de contact. Toate activitățile de prelucrare efectuate până la momentul retragerii consimțământului rămân valabile

    În anumite circumstanțe, este posibil să prelucrăm și date cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs. Dacă facem acest lucru, vă vom anunța cu privire la scopul și categoria de date cu caracter personal pe care le prelucrăm în momentul în care cerem consimțământul dvs.

    Prin acordul dvs. exprimat prin accesarea şi utilizarea iscusila.ro datele dvs. cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de dvs. pot fi prelucrate şi utilizate de operatorul de date în scopul furnizării serviciului sau în scopul realizării unui interes legitim al ISCUSILA SRL pentru îmbunătăţirea serviciilor sale. Conform legislației în vigoare, avem obligația de a indica temeiul juridic al prelucrării datelor dvs. personale. În ceea ce privește site-ul nostru iscusila.ro, care reprezintă o platformă prin intermediul căreia se realizează publicitate cu privire la diverse servicii, iar ISCUSILA SRL are ca și obiect de activitate conceperea și întreținerea acesteia, apreciem faptul că baza legală a prelucrării datelor personale este diferită după cum dumneavoastră doar vizitați site-ul nostru, il utilizati ori solicitati crearea unui cont de utilizator pe acesta.

    Atunci când doar vizitați site-ul nostru sau il utilizati rasfoind anunturi

    Conform termenilor și condițiilor la care ați aderat prin accesarea site-ului iscusila.ro, exista conceptul de utilizator profesionist si conceptul de utilizator care include si persoana care doar vizitează pagina iscusila.ro, fără sa solicite un cont de utilizator. Subscrisa, astfel cum am arătat mai sus colectăm, în ceea ce privește acest utilizator, date privind locația, tipul de browser utilizat, IP-ul și istoricul de navigare, precum si datele de contact email numar de telefon, datele furnizate de Facebook sau Google atunci cand decideti accesarea folosind cele doua conturi intrucât prin obiectul nostru de activitate suntem direct interesați în a urmări opțiunile/preferințele dvs. astfel încât să putem să ne concepem site-ul în așa fel încât să se adpteze cel mai bine nevoilor dvs. Totodată, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului.

    Atunci când solicitati un cont de utilizator profesionist

    Pagina noastră de internet vă permite, prin intermediul unui formular, crearea unui cont si validarea acestuia printr-o convorbire telefonica cu reprezentantul iscusila.ro. Atunci când dvs. decideți să solicitati un anunt pe site-ul nostru, ne veți furniza mai mai multe informații personale dintre cele enumerate în rândurile de mai sus, voința dvs. stând la baza colectării acestora. Temeiul juridic al prelucrării datelor cu caracter personal în această situație constă în necesitatea încheierii și executării unui contract, raporturile juridice dintre noi fiind guvernate de termenii și condițiile publicate pe site. În cazul în care nu ne furnizați datele solicitate prin intermediul formularului sau in convorbirea telefonica cu un reprezentant de al nostru, ne vom afla în imposibilitatea furnizării serviciului. Serviciile oferite de iscusila.ro pot include anumite comunicate de la de la ISCUSILA SRL, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, newsletter, mesaje comerciale inclusiv in numele partenerilor nostri, acest tip de comunicare fiind considerat ca facand parte din statutul de membru. Așadar,temeiul juridic al prelucrării datelor personale în ceea ce privește comunicările transmise îl reprezintă consimțământul dvs. privitor la plasarea de cookies de către iscusila.ro, pentru cele care nu sunt strict necesare asigurării funcționalității site-ului este necesar consimțământul dvs. ca temei al prelucrării, pe care îl veți acorda prin intermediul butoanelor special amplasate la intrarea pe platformă. În ceea ce privește transmiterea datelor dvs. cu caracter personal către Autoritățile Publice cu competențe în cercetarea unor fapte de natură penală, temeiul juridic al prelucării îl constituie îndeplinirea unei obligații legale.

    Către cine divulgăm datele dvs.?

    Este posibil să divulgăm datele personale către părțile prezentate mai jos, în scopurile stabilite în sectiunea Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal.

    Toți angajații noștri sunt legați de clauze de confidențialitate, sunt instruiți în mod periodic asupra obligațiilor care le revin privitoare la securitatea datelor cu caracter personal, am implementat măsuri tehnice și organizatorice de asigurare a confidențialității și securitățiiprelucrării datelor dvs. personale. De asemenea vă informăm despre faptul că în cursul desfășurării activității noastre,subscrisa ISCUSILA SRL fu SRL furnizăm date cu caracter personal care vă aparțin către o serie de colaboratori, entități ale grupului ISCUSILA SRL ori autorități publice. În cursul acestui proces acționăm cu maximă responsabilitate și ne alegem colaboratorii care oferă garanții suficiente privitor la existența unor măsuri tehnice și organizatorice de protecție a datelor cu caracter personal. Totodată, am inclus în toate contractele cu colaboratorii și persoanele afiliate clauzede confidențialitate menite să protejeze interesele utilizatorilor noștri.

    Următoarele categorii de destinatari pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal:

    • Furnizorii de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Societățiipentru suport IT, de securitate și resurse comerciale (ex. Administratorul de sistem)
    • Furnizori de servicii terțe: Utilizăm furnizori de servicii terțe pentru a ne ajuta să furnizăm anumite aspecte ale Serviciilor noastre, de exemplu, echipamente de stocare în cloud precum Amazon Web Services și Microsoft Azure. Furnizorii de servicii pot fi localizați în interiorul sau înafara zonei "SEE".Efectuăm controale asupra furnizorilor de servicii terțe și le solicităm să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu le permitem să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii și le permitem doar prelucrarea datelor personale în scopuri specifice și în conformitate cu instrucțiunile noastre.
    • Furnizori de publicitate și de analiză: Pentru a îmbunătăți Serviciile noastre, uneori vom distribui informațiile dvs. neidentificabile furnizorilor de servicii de analiză (data analytics) care ne ajută să analizăm modul în care persoanele vizate utilizează Platforma/Serviciul nostru. Împărtășim informațiile dvs. cu ei în formă neidentificabilă pentru monitorizarea și raportarea eficacității livrării de campanii către partenerii noștri de afaceri și pentru analiza internă a companiilor. Pentru mai multe detalii despre agenții de publicitate și furnizorii de analize, consultați Politica noastră privind cookies.
    • Autorități publice precum Poliție/Parchet, instanțele judecătorești, Autoritatea Naţionalăde Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: putem divulga datele dvs. personale organelor de urmărire penala, autorităților publice și altor părți interesate care respectă cerințele legale sau de reglementare. Putem alege să vindem, să transferăm sau să fuzionăm părți din afacerea noastră sau din activele noastre. Alternativ, putem căuta să achiziționăm alte afaceri sau să fuzionăm cu ele. Dacă are loc o schimbare în compania noastră, atunci noii proprietari pot utiliza datele dvs. personale în același mod ca cel descris în această declarație de confidențialitate.
    • Informații disponibile publicului: Când postați o recenzie în scopul unei vânzări utilizând Serviciile noastre, faceți anumite informații personale vizibile altor utilizatori iscusila.ro. Acestea pot include numele, prenumele, adresa dvs. de email, locația dvs. și numărul de contact. Rețineți că toate informațiile pe care le furnizați altor utilizatori pot fi întotdeauna distribuite de aceștia altor persoane, prin urmare, vă rugăm să exercitați discreție în acest sens.
    • Consultanți externi (ex. firme de audit, avocați);
    • Furnizorii de servicii de analiză, de stocare (cloud) și de motoare de căutare care ne ajutăîn îmbunătățirea și optimizarea paginii de internet;
    • Terților furnizori de cookie-uri și tehnologii similare;
    • Parteneri de afaceri și subcontractanți.
    • Agenții de publicitate și rețelele de publicitate care solicită informațiile dumneavoastră pentru a selecta și a difuza anunțuri publicitare relevante pentru dumneavoastră. Noi nu divulgăm agențiilor de publicitate informații despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informații agregate despre Utilizatorii noștri (de exemplu, putem informa că 200 de bărbați/femei cu experienta intr-un anumit domeniu 4 ani au dat click pe reclama lor într-o anumită zi). De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta agențiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informațiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a respecta dorințele agențiilor de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare publicului vizat;

    Transferuri internaționale

    Transferul datelor personale într-o țară dinafara Spațiului Economic European Subscrisa ISCUSILA SRL nu transferăm date cu caracter personal care vă aparțin într-o țară din afara Spațiului Economic European, decât dacă există protecții adecvate,incluzând:

    • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație;
    • o certificare „scut de confidențialitate”;
    • reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare;
    • un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE;
    • un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-oțară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare;
    • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană sau clauze standardaprobate de Autoritatea nationala de supraveghere (ANSPDCP).

    Atunci când vă transferăm datele cu caracter personal către o țară care nu se află în SEE, ne asigurăm că se acordă un grad de protecție similar prin asigurarea implementării cel puțin a uneia dintre următoarele măsuri de protecție:

    În ipoteza în care aveți nevoie de lămuriri privitoare la existența/inexistența unor transferuride date înafara SEE, vă rugăm să ne contactați la adresa de mail indicată in sectiunea contact, iar noi vă vom indica o listă cu datele personale transmise (dacă este cazul) și care sunt garanțiile de securitate aplicate transferului.

    Cât timp stocăm datele?

    Datele dvs. personale sunt stocate timp de 1 an de la data ultimei interacțiuni cu noi prin intermediul platformei iscusila.ro, în cazul în care nu ați creat un cont de utilizator. Pentru persoanele care și-au creat un cont de utilizator profesionist pe site-ul iscusila.ro, datele personale sunt stocate pe întreaga durată de existență a contului, iar după închiderea acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile de la data închiderii contului din orice motiv. După încheierea perioadei de stocare, datele cu caracter personal vor fi distruse sau șterse din sistemele informatice sau transformate în date anonime pentru a fi utilizate în scopuri de cercetare științifică, istorică sau statistică.

    Unde stocăm datele dvs. și pentru cât timp

    Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și prelucrate atât în interiorul, cât și în afara SEE, în servere securizate, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. De exemplu - pentru construirea rapidă a paginilor de internet sau a aplicațiilor mobile. Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am avut în vedere atunci când le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe de natură legală, contabilă sau de raportare. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, luăm în considerarea valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și cerințele legale aplicabile. În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați folosind formularul disponibil in sectiunea contact.

    Măsuri tehnice și organizatorice privind securitatea prelucrării

    Toate informațiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate și am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate și necesare pentru a vă proteja datele personale. ISCUSILA SRL evaluează în permanență securitatea rețelei și gradul de adecvare al programului său intern de securitate a informațiilor, care este destinat: (a) să vă ajute să vă asigurați datele împotriva pierderii, accesului sau divulgării accidentale sau ilegale; (b) să identificați riscurile previzibile în mod rezonabil pentru securitatea ISCUSILA (c) să minimizați riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor și prin testarea periodică. În plus, asigurăm că toate datele de plată sunt criptate utilizând tehnologia SSL.

    Rețineți că, în ciuda măsurilor pe care le-am implementat pentru a vă proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte rețele deschise nu este niciodată complet sigur și există riscul ca datele dvs. personale să fie accesate de terți neautorizați.

    Drepturile dumneavoastra

    În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legislației privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal. Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, contactați-ne folosind formularul de contact disponibil pe pagina de internet.

    • Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Acest drept vă permite să obțineți din partea noastră o confirmare a faptului că societatea prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, iar în caz afirmativ aveți dreptul dea primi o copie a acestor date precum și o informare completă privitoare la scopul prelucrării, categoriile de date vizate, destinatarii acestora precum și perioada lor de stocare.
    • Dreptul de a solicita corectarea Presupune dreptul de a solicita corectarea sau actualizarea datelor cu caracter personalinexacte care vă privesc sau completarea acestora, atunci când sunt incomplete.
    • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.
    • Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, pentru anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs. Vă rugam să consultați sectiunea Cât timp stocăm datele? pentru mai multe detalii.
    • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră (de exemplu, conform termenilor si conditiilor noastre inregistrarea, utilizarea platformei iscusila.ro este gratuita atat timp cat acceptati sa primiti mesaje in scopuri de marketing de la noi in numele partenerilor nostri).
    • Dreptul de a solicita transferul datelor dvs. personale către dvs. sau către un terț. Vă vom furniza dvs. sau unui terț pe care l-ați ales, datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit. Rețineți că acest drept se aplică numai informațiilor automate pentru care v-ați dat inițial consimțământul pentru a le utiliza sau în cazul în care am utilizat informațiile pentru a încheia un contract cu dvs.
    • Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.
    • Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.
    • Dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competentă privindprotecția datelor personale
    • Dreptul de a vă adresa justiției Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru întrebări suplimentare cu privire la această notă de informare sau în legătură cu utilizarea de către Operator a datelor personale, vă rugăm să ne contactați alegând oricare din modalitățile de comunicare descrise mai jos, precizând numele dumneavoastră, adresa poștală sau de e-mail (în funcție de modalitatea încare doriți să comunicăm), numărul de telefon și scopul cererii.Ne puteți contacta:Prin e-mail: gdpr@iscusila.ro Prin completarea formularului de contact disponbil in sectiunea contact. Actualizarea prezentei note de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este supusă unor revizuiri periodice asupra cărora veți fi informat.

    Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent. În plus, aveți dreptul să faceți plângere în orice moment autorității responsabile de protecția datelor. Puteți găsi datele de contact mai jos. Cu toate acestea, înainte de a face o plângere autorității pentru protecția datelor, apreciem ocazia de a ne ocupa noi în primul rând de problemele dvs. În acest sens, vă rugăm să contactați Ofițerul de Protecție a Datelor folosind Formularul de Contact disponibil in sectiunea contact a paginii de internet iscusila.ro.

    Comunicare și Marketing

    Putem să vă folosim informațiile pentru a vă contacta în scopuri de marketing. Putem să vă contactăm prin e-mail, telefon, sms, posta, whatsapp. Putem folosi informațiile pentru a personaliza site-ul în funcție de interesele dvs.

    Vom comunica cu dvs. prin e-mail, prin SMS sau printr-o notificare din aplicație în legătură cu Serviciile/Platforma pentru a vă confirma înregistrarea pe Platformă, pentru a vă informa în cazul în care înregistrarea anunțurilor este efectivă/a expirat și pentru alte mesaje tranzacționale în legătură cu Serviciile noastre. Deoarece este imperativ ca noi să vă furnizăm astfel de mesaje tranzacționale, este posibil să nu puteți renunța la astfel de mesaje.

    Cu toate acestea, puteți să ne cereți să nu mai trimitem comunicarea dvs. de marketing în orice moment, accesând link-ul de dezactivare din e-mail sau trimiterea cuvantului STOP prin sms sau email la datele de contact.

    Este posibil să primiți comunicări de marketing de la noi dacă:

    • ați solicitat astfel de informații de la noi;
    • v-ati inregistrat ca utilizator profesionist sau ati utilizat serviciile de comunicare disponbile pe pagina de internet iscusila.ro
    • utilizați Platforma sau Serviciile noastre;
    • ne-ați furnizat detaliile când ați intrat într-o competiție; sau
    • v-ați înregistrat pentru o promoție.

    Legături către website-uri terțe

    Platforma noastră poate conține trimiteri către pagini web sau aplicații ale terților. Dacă faceți click pe una dintre aceste legături, rețineți că fiecare dintre aceste pagini sau aplicații va avea propria politică de confidențialitate. Nu controlăm aceste pagini de internet/aplicații și nu suntem responsabili pentru aceste politici. Când părăsiți pagina noastră noastră, vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărei pagini web pe care o vizitați.

    Detalii de contact

    Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să verificați setările contului dvs. sau să contactați Ofițerul nostru pentru Protecția Datelor, folosind formularul de contact sau prin email la adresa gdpr@iscusila.ro. Dacă doriți sa ne contactați pentru a solicita informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal puteți să trimiteți o scrisoare la adresa noastra: ISCUSILA SRL

    Autoritatea pentru Protecția Datelor

    Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, puteți contacta autoritatea locală reprezentată de către:

    Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREŞTI Website: http://www.dataprotection.ro/

    Modificările din declarația noastră de confidențialitate?

    Este posibil să modificăm din când în când această Politică. Vom publica modificări pe această pagină și vă vom informa prin e-mail sau prin Platformă. Dacă nu sunteți de acord cu modificările puteti solicita oprirea colaborarii trimitand un email catre adresa office@iscusila.ro cu textul STOP.