Servicii oferite de instalatori

Cu totii am avut cel putin o data in viata o situatie in care am fost nevoiti sa apelam la un instalator. In astfel de momente, mai ales daca problemele intampinate sunt urgente, este bine sa stim unde putem gasi cat mai rapid posibil mesterul potrivit.

Gaseste mesterul de care ai nevoie in doar cateva secunde!

Pentru a veni in ajutorul tau am creat site-ul iscusila.ro, unde poti gasi intr-un timp foarte scurt si cu mare usurinta mesterul de care ai nevoie, in functie de locatia ta. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi judetul si orasul in care locuiesti pentru a putea vizualiza o lista cu toti specialistii disponibili. In cazul de fata, daca ai nevoie urgent de un instalator, va trebui sa selectezi categoria „Instalator” de pe prima pagina a site-ului, precum si localitatea unde te afli.

Site-ul nostru iti ofera si posibilitatea de a vizualiza instalatorii care ofera servicii in apropiere de zona in care locuiesti. Pe harta de pe site vei putea vedea cati mesteri sunt disponibili langa locuinta ta.

In cazul in care nu esti sigur daca problema pe care ai intampinat-o poate fi rezolvata de un instalator, este bine sa stii ce fel de servicii ofera un astfel de mester. Iti vom prezenta in continuare o lista detaliata cu serviciile pe care le pun la dispozitie instalatorii, astfel incat sa poti intelege mai bine cu ce se ocupa acestia.

Servicii oferite de instalatori

Dintre toate serviciile oferite de diversi mesteri, am putea spune ca cele prestate de instalatori sunt probabil cele mai cautate. Acest lucru se datoreaza necesitatii foarte mari a unor astfel de specialisti.

Cu siguranta fiecare dintre noi a avut la un moment dat o situatie urgenta care a necesitat interventia unui instalator. Fie ca ai avut nevoie de ajutor sa montezi sau sa repari o masina de spalat, fie ca ai intampinat o problema cu o teava sparta, a trebuit sa apelezi la un mester priceput. Pentru ca este bine sa fii informat si sa stii cand poti solicita ajutorul unui instalator, iti oferim o lista cu serviciile oferite de un astfel de profesionist.

Instalatii sanitare

In cadrul instalatiilor sanitare gasim o varietate larga de servicii care pot fi oferite de un instalator:

 • reparatii / inlocuiri instalatii sanitare (inlocuire conducte si robineti de trecere)
 • montaj / inlocuire / reparatii: masini de spalat (rufe sau vase), hote, cabine de dus, cazi, chiuvete baie si bucatarie, W.C., apometre, robineti de apa, baterii (pentru chiuvete si dus), hidrofoare, boilere
 • revizii periodice si mentenanta instalatii sanitare
 • desfundari conducte, tevi, chiuvete, cazi, W.C.-uri, coloane de scurgeri
 • inlocuire tevi vechi de canalizare
 • reparatii sifoane de pardoseala
 • reabilitari la reteaua de apa din subsolurile blocurilor

Prin urmare, in cazul in care s-a spart o teava in baie sau in bucatarie, s-a infundat toaleta, masina de spalat nu mai functioneaza, sau pur si simplu este timpul sa schimbi cabina de dus, poti apela cu incredere la un instalator, care va raspunde solicitarii tale in cel mai scurt timp posibil.

Deseori, o neplacere cauzata de probleme la instalatia sanitara te poate lua prin surprindere si poate chiar sa iti dea peste cap planurile din ziua respectiva. Incearca sa ramai calm in astfel de situatii si solicita ajutorul unui specialist.

Instalatii termice

In cazul instalatiilor termice, este bine de stiut ca acestea au nevoie de revizii periodice. O defectiune la instalatia termica poate fi extrem de neplacuta si poate crea probleme care necesita imediat atentia unui specialist. De aceea, este recomandat sa apelezi la un instalator de fiecare data cand crezi ca este necesara o revizie a instalatiei termice. Cu siguranta este mult mai simplu sa efectuezi o verificare periodica decat sa astepti pana cand se produce o avarie.

Acestea sunt o parte dintre serviciile oferite de un instalator in ceea ce priveste instalatiile termice:

 • montaj / inlocuire centrale termice, tevi si calorifere
 • inlocuire robineti instalatii termice
 • inlocuire coloane termice
 • demontare / schimbare centrale termice vechi
 • montaj aerisitoare, termostate de calorifer si robineti de siguranta
 • servicii de aerisire tevi si calorifere
 • reglare debit de gaz
 • servicii de mentenanta si reparatii la instalatiile termice existente
 • revizii periodice

Instalatii gaze

 • proiectare / executie / reparatii instalatii de gaze
 • remedieri defectiuni ale instalatiei de gaze
 • revizii tehnice periodice
 • servicii de montaj / reparatii aragazuri si plite

Servicii aer conditionat

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa isi instaleze aparate de aer conditionat in casele lor. Daca si tu te numeri printre cei care detin un astfel de aparat, este important sa stii ca acesta trebuie sa fie intretinut foarte bine. Totodata, aparatul de aer conditionat necesita o revizie periodica, pentru a verifica daca acesta functioneaza in parametrii normali.

Un instalator poate veni in ajutorul tau cu urmatoarele servicii:

 • instalare / reparatii aparate de aer conditionat
 • incarcare si reparare freon
 • mentenanta aer conditionat
 • revizii periodice

Pe iscusila.ro poti gasi rapid instalatorul de care ai nevoie, indiferent de situatie, intrucat dispunem de o gama larga de profesionisti. Iti punem la dispozitie un numar foarte mare de specialisti, astfel incat sa iti fie usor sa il alegi pe cel potrivit, in functie de problema pe care o ai de rezolvat. Atunci cand intampini o situatie urgenta sau cand pur si simplu ai nevoie sa faci o schimbare in casa ta, este bine sa stii unde poti gasi ajutorul de care ai nevoie.

Pe langa asta, pe site-ul nostru ai mai multe tipuri de mesteri la un loc, cu o experienta vasta in domeniile lor de activitate, lucru care te va ajuta sa economisesti foarte mult timp atunci cand esti in cautarea mai multor tipuri de specialisti. Cu totii stim cat de pretios este timpul, asa ca ai ajuns la locul potrivit!

Photo by Samuel Sianipar on Unsplash

No comments

Leave a reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *