Cum alegem bona

Mai nou foarte multa lume este din ce in ce mai solicitata la locul de munca si oameni nu mai au timp sa aiba grija si de copii sau de casa asa ca majoritatea apeleaza din ce in ce mai des la bone. Așadar, unde o cauți? În primul rînd printre cunoștințe, prieteni, prieteni ai cunoștințelor.                                                                                       

O persoană recomandată de cineva cunoscut este aur curat! Apoi ziarele de anunțuri, dați anunț, citiți anunțurile doamnelor aflate în căutare de serviciu.                                                                                                                           

La noi pe site http://www.iscusila.ro/bona toate bonele sunt verificate inainte si de asemenea puteti vedea recenziile lasate de alti client. Ce, cerinte ar trebui sa aveti de la o bona? Pai cele mai importante ar fi: persoana sa fie nefumatoare, sa aiba minim 3 ani experienta cu copii mici, sa fie absolventa de liceu, sa aiba domiciliul relative in zona, referintele sa fie verificavile, sanatoasa si apta fizic (sa poata fugi dupa copii sau sa ridice diferite lucrui), rabdatoare, blinda, curate si in putere.                                                                             

 De obicei oameni cauta persoane trecute de 40 de ani, dar nu mai invarsta de 55 ani (de obicei persoanele mai tinere aleg acest job ca etapa tranzitorie pana isi gasesc un job mai bun, iar persoanele ceva mai in varsta sunt mult mai stabile, mai rezistente la schimbare, au mai multa experienta si mai multa rabdare.                                                                                                                                                                                                  

 In unele cazuri cum mai sunt si la noi pe site, sunt si bone tinere acreditate si foarte serioase.                                                  

 Multe persoane mai invarsta care au crescut un copil acum 30 ani au mai ramas putin in urma cu noile generatii asa ca cel mai bine e ca la “mini-interviul” de angajare sa avem grija la urmatoarele aspecte: felul in care vorbeste despre copii, felul in care se imbraca, machiaza, exprimarile sa fie corecte, rabdarea si blindetea pe care o are, inteligenta, creativitatea, cheful de joaca cu copii, autoritatea in fata copiilor, si cel mai important cum reactioneaza persoana cand afla ca aveti camera de luat vederi.                                          

Daca persoana incepe sa gaseasca diferite motive sau se schimba cand aude asta atunci trebuie sa aveti foarte mare grija.                                                                                                                                                                                           

Bonele de la noi de pe site sunt cat se poate de profesionale si de serioase dar cel mai bine este sa aveti si camere de supravegheat macar pana cunoasteti mai bine persoana. Mare atentie bona trebuie informata in prealabil de existent camerelor de filmat, asa prevede legea, nu puteti filma o persoana fara acordul ei.                                                                                                                                                                                                         

 De asemenea este recomandata si o perioada de acomodare de macar 1 saptamana cu bona si cu mama impreuna, cu mai multe intrebari de ambele parti.                                                                                                                              

Orice va displace, discutati civilizat, daca persoana cu pricina nu e dispusa sa respecte indicatiile parintelui atunci nu este persoana potrivita, dar dupa cum puteti vedea si in recenziile de pe site-ul nostru dadacele sunt cat se poate de serioase.                                                                                                                                                

 De asemenea nu va este recomandat sa cereti si menaj, cel mai bine lasati bona sa aiba crija de copil, doar cand doarme la praz sa faca cateva lucruri minore prin casa, dar niciodata nu cereti sa faca alte lucruri in timp ce are grija de copil.                                                                                                                                                          

 Bona trebuie tratata ca orice alt angajat cu drepturi depline (concediu platit, program respectat).                                              

Dacă vreți ca cel mic să o respecte, respectați-o și voi, nu o vorbiți de rău în prezența copilului (garantat va înțelege), dacă apar neînțelegeri rezolvați-le rapid, să nu se acumuleze frustrări și nemulțumiri care se pot răsfrînge pe termen lung asupra copilului.                                                                                                                                                             

 Dar cele mai multe familii si-au gasit bone la copii pe site—ul nostru http://www.iscusila.ro/bona deoarece ele sunt preselectate de noi inainte sa apara pe site-ul nostru.                                                                                     

 Multe familii isi responsabilizeaza copii de mici, fara sa se gandeasca ca aceste lucruri pot afecta copii pe termen lung, asa ca cel mai bine apelati la o bona care sa aiba grija de copil-ul dvs.                                                                    

No comments

Leave a reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *